Sportesemények - Rendezvények - Versenyek

Tíz éve még semmi különös nem volt abban, ha felderítő katonák futottak az egri dombokon és hegyeken, hiszen a 24-es zászlóalj katonái naponta tréningeztek a környéken.

A tókerülő futóversenyen a felderítő ezred is indított csapatot, akik 2020. március 5-8. között felváltva teljesítették az összesen 196,5 kilométeres távot. A négynapos eseményen a résztvevők - Dr. Cserháti Andrea fhdgy., Fóri Zsolt tőrm., Kardos Péter tőrm., Szombati Zoltán tőrm. - naponta átlagosan 15-20 km-t futottak. Kardos Péter törzsőrmester...

Kellemesen csípős reggelre virradt kedden Debrecen, amikor a felderítő ezred katonái felsorakoztak a Kossuth Laktanyában, és rövid bemelegítést követően, alakzatban kezdték meg a CISM napi futást. A kihívásokat szerető 125 fős csapat a nagyjából 6,2 km-es távot nem sportöltözékben, hanem egyenruhában és katonai bakancsban teljesítette.

Az MH 24. Bornemissza Gergely Felderítő Ezred katonái, a hagyományoknak megfelelően, idén is futással búcsúztatják a 2019-es évet.

© 2018 Szombati Zoltán tőrm. Az oldalt az MH 24. BGFE működteti. Minden jog fenntartva. 
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el